Home Info

Info | Voksmonitor.hu

Info

A Voksmonitor a K-Monitor és a KohoVolit.eu közös projektje, amelynek célja, hogy a választók a politikával ne csak a pártok és jelöltek kommunikációján keresztül találkozzanak, hanem megismerjék a különböző jelöltek programját és álláspontját a legfontosabb szakmai-várospolitikai kérdésekben.

Az alkalmazás a válaszadóhoz rendeli azt a jelöltet, amely a válaszok alapján legközelebb áll értékrendjéhez. A kérdéseket az alkalmazás elkészítése előtt eljuttattuk a a jelöltekhez.

Teljes kitöltést a Magyar Kétfarkú Kutyapárttól és a Mi Hazánktól kaptunk, az ő válaszaik a pártok saját válaszai. A Fidesz-KDNP és az Egységben Magyarországért nem reagált megkeresésünkre, az ő válaszaikat programjuk és nyilvános megszólalásaik alapján rekonstruáltuk, illetve a meghozott intézkedéseket is alapul vettük. Ez természetesen felveti annak lehetőségét, hogy a jelöltek hivatalos álláspontjától eltérhetnek a válaszok, ugyanakkor a K-Monitor minden, az alkalmazásban szereplő politikai erőnek megadta a lehetőséget ezek korrigálására.

2019 K-Monitor